D.O. Valencia

Het wijnmaken in het noordelijke deel van de Valencia-regio wordt gedomineerd door oude wijnbouwgebieden rond Valencia, de derde stad van Spanje. Onder de rode -, rosé en witte wijnen zijn ook befaamde dessertwijnen, gemaakt van een groot aantal verschillende druivensoorten die in vier verschillende subzones verbouwd zijn. Elke subzone heeft zijn eigen vinificatietradities. Dankzij de eeuwenoude export door de haven van de stad is de productie hier meer gericht op de buitenlandse – dan op binnenlandse markt, wat als extra stimulans heeft gefungeerd om de kwaliteit van de wijnen in de 20e eeuw op peil te houden.

Toont alle 6 resultaten

  • D.O. Valencia

    Malvarrosa Rosado

    6.50 In winkelmand
  • D.O. Valencia

    Malvarrosa Tinto

    6.50 In winkelmand
  • D.O. Valencia

    Malvarrosa Blanco

    6.50 In winkelmand
  • D.O. Valencia

    Atance Bobal (bio)

    9.90 In winkelmand
  • D.O. Valencia

    Atance Cuvee no 1 (bio)

    9.90 In winkelmand
  • D.O. Valencia

    Hip halfzoet uit Valencia!

    39.00 In winkelmand